Футбол онлайн

Футбол - это жесть. Новости, трансферы, просмотр видео бесплатно

Футбол онлайн > 03 > ВОЛОБУЕВ: «Сложно было рассчитывать на позитивный результат»

ВОЛОБУЕВ: «Сложно было рассчитывать на позитивный результат»

Карпаты - Заря - 3:0. Послематчевая пресс-конференция.

Валерій Яремченко, головний тренер «Карпат»:

- Після вдалого першого тайму вже не було хвилювань за результат. Команда діяла колективно, створила багато моментів. Молодим гравцям бракує досвіду, бо за рахунку 3:0 можна було діяти більш сконцентровано та ефективно. Грати потрібно весь матч, не залежно від результату. А «Зорю» можна зрозуміти - у них змінився тренер, а це суттєво впливає на гравців.

- У весняних матчах «Карпати», як правило, сильно проводили саме другий тайм...

- Після першого тайму у тих матчах просто не було такого рахунку. Ми або грали внічию, або програвали. У перерві я попросив хлопців забути про рахунок. Але підсвідомо рахунок все одно впливав на молодих гравців.

- За попередніми підрахунками 80% стандартів у виконанні «Карпат» йшли в «молоко».

- Ми працюємо над виконанням стандартів. Я переконаний, що хлопці вміють їх реалізовувати, але сьогодні їм це не вдалося. У матчі проти «Динамо», наприклад, ми реалізували стандарт.

- Була установка на швидкий гол?

- Скажу відверто - була установка не програти стартові хвилини матчу. Бо ми відверто програли дебют і в Донецьку проти «Металурга», і в Охтирці. Нам вдалося не програти сьогодні початок матчу. А те, що ми забили в дебюті - наслідок концентрації гравців.

- Після сьогоднішньої вдалої гри Кожанова для Худобяка знайдеться місце в основі?

- Місце знайдеться для усіх, хто хоче грати, і доводить це своєю працею.

- Ви вже визначились з тим, на якій позиції найвдаліше може діяти Василь Кобін?

- Ні, я ще не знайшов для нього найоптимальнішого місця. Зрештою, як і він сам для себе. Йому важко грати, коли ми його пересуваємо з місця на місце.

Анатолій Волобуєв, головний тренер «Зорі»

- Ви задоволені сьогоднішньою грою?

- Як я можу бути задоволеним, коли ми програли 0:3?

- А чому ви програли?

- З різних причин у нас не було півкоманди: Храмцов, Луценко, Салхі, Дуніч, Коробченко, Бурдулі, Пуліз... Могли ще більше пропустити, могли й забити. Я знав, що сьогодні буде важко. У нас грали нові люди - Нвоха, Гаврюшов, Антонов - важко було розраховувати на позитивний результат.

- Що скажете про «Карпати»?

- Хороша молода команда.

- Що думаєте про гру екс-карпатівця Шмакова?

- Не варто було так робити... Так і людину можна зламати. За такі вчинки треба штрафувати.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Обзоры туров на эту тему

video-obzor-18-tura-anglijskaja-premer-liga-2011-12Видео обзор 18 тура / Английская премьер-лига 2011-12 Чемпионат Англии (Премьер лига 2011-12)
Погода, Новости, загрузка...

Рекомендуем

Футбол. Популярное

Все новости футбола

07/11 - 08/11 - 09/11 - 12/11 - 01/12 - 02/12