Футбол онлайн

Футбол - это жесть. Новости, трансферы, просмотр видео бесплатно

Футбол онлайн > 11 > Кополовец: «Братья Баранцы постоянно симулировали»

Кополовец: «Братья Баранцы постоянно симулировали»

Футболисты «Карпат» высказываются о львовском дерби.

Михайло Кополовець, півзахисник «Карпат»:

- Ми дуже хотіли перемогти, щоб довести всім, що «Карпати» зараз сильніші за ФК «Львів». До цього я довго не грав. Але був упевнений, що хлопці мене підтримають, і я забив. Це мій перший гол у Премєр-лізі. Я дуже радий, що відзначився саме в цьому матчі. Як забив гол, хлопці на мене налетіли, збили з ніг, що аж хруснуло щось у ключиці. Думав, не зможу продовжити матч, але слава Богу, все нормально.

А ще я хочу сказати кілька слів про дії братів Баранців - гравців ФК «Львів». У першому таймі вони хотіли зламати Гурулі, Худобяка били, своєю брудною грою змусити нас їх боятися. Ми грали коректно, ніхто нікого навмисне не вдарив. Вони падали самі. Ми переглядали ігри за їх участю, бачили, що обидва брати (і ще ряд гравців) красиво вміють падати. Нас попереджали, що вони будуть симулювати. Це не прикрашає футбол. Я б хотів, щоб наші ігри були більш коректні. Щоб fair play був. Ми дотримувалися цього принципу, а вони, особливо в першому таймі, - ні.

Ігор Ощипко, захисник «Карпат»

- Після двох пропущених голів у команді були відчуття, що гра програна?

- Ні, нічого такого ми не відчували. Яким би рахунок не був, ми все одно грали б до кінця. Тим паче, що це дербі - перше у вищій лізі. Ми б не здалися. У «Карпат» великі традиції. Коли ми пропустили два голи - це ще більше нас розізлило, і ми їм у відповідь забили чотири.

- Ти відчуваєш, що ця перемога відрізняється від попередніх?

- Я не можу її пояснити. Вона абсолютно інша. Таке враження, що ми виграли фінал якогось кубка. Величезне спасибі публіці, яка нас постійно підтримувала, гнала вперед. Емоції мене і всіх інших просто переповнюють.

Официальный сайт ФК «Карпаты»

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Погода, Новости, загрузка...

Рекомендуем

Футбол. Новости на эту тему

Футбол. Популярное

Все новости футбола

07/11 - 08/11 - 09/11 - 12/11 - 01/12 - 02/12