Футбол онлайн

Футбол - это жесть. Новости, трансферы, просмотр видео бесплатно

Футбол онлайн > 10 > Радь: «Придется прыгать «на одной ноге» по процедурным кабинетам»

Радь: «Придется прыгать «на одной ноге» по процедурным кабинетам»

Андрей РадьІгровий епізод, який стався на 30-ій хвилині у кубковій зустрічі поміж командами алчевської «Сталі» та ФК «Львів» поставив у складне становище тренерський штаб «синьо-золотих». У ігровому епізоді зазнав прикрої травми воротар команди Андрій Радь (Марян Марущак пропускав матч через вилучення у матчі чемпіонату України «Зоря» (Луганськ) - ФК «Львів»). Не залишалось нічого іншого, як довірити ключ від воріт буквально напередодні заявленому третьому кіперу команди - Юрію Шевчуку. Поділяючи щире і неприховане хвилювання вболівальників ФК «Львів» за здоровя і подальшу карєру перспективного воротаря команди, ми звернулись до Радя, щоб із перших вуст почути про цей випадок і його самопочуття.

- Анрію, який у тебе зараз настрій?

- Як вам сказати. Я травмувався, команда не перемогла. Тож, настрій, можу сказати, невеселий. Пошкодив ногу, але бажання дограти матч мене не полишало.

- Прокоментуй епізод, який призвів до травми?

- Алчевці подавали кутовий, я вибіг на перехоплення. Зіграв у мяч кулаком, під час падіння на траву уся вага тіла перемістилася на мою ліву ноги. Вдарившись об землю відчув різкий біль у коліні. І настільки болючий, що довелось викликати медиків із ношами. Бо власних зусиль, щоб підвестися, не вистарчало. Тепер, ось доведеться «стрибати на одній нозі» по процедурних кабінетах.

- Чи злякався?

- Так, але не за себе, за команду.

- До наступного матчу будеш готовим?

- (сміючись) Хіба, що сидіти на трибуні й підтримувати партнерів у непростому для нас поєдинку проти сімферопольської «Таврії».

- Тож, бажаємо швидко одужати і повернутися до лав команди.

- Дякую за увагу і підтримку.

Официальный сайт ФК «Львов»

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Погода, Новости, загрузка...

Рекомендуем

Футбол. Популярное

Сведения о рекламных турах, наличии горящих путёвок Отдых в России
tourtrans.ru

Все новости футбола

07/11 - 08/11 - 09/11 - 12/11 - 01/12 - 02/12